Украсяването на коледните елхи е дългогодишна традиция в всяко едно семейство. Всяка година децата с трепет очакват да дойте деня не само да разопаковат подаръците си, но и да украсят своята елха. Нетърпеливо препитват „Мамо, кога ще си украсим коледната елха?“. Можете да добавите към вълнуващите мигове и още един-изборът на коледно дръвче. Заповядайте със семейството си и с приятели в разсадниците ни и заедно изберете най-подходящото дръвче. На място ще можете да изберете от различни видове и размери дръвчета, децата ще потичат около тях, а ние ще Ви дадем ценни съвети за транспорта и отглеждането на елхата.

Мария и дъщеря и избраха своето коледно дръвче. Те харесаха, за своя елха, дръвче от вида обикновен смърч. Купуването на такъв тип елха за тях вече е традиция. Тръгнаха към своя дом с топлина, уют и традиция в контейнер, който обещаха да засадят на двора през пролетта.

Можете да вземете Вашето коледно дръвче от нашите разсадници, намиращи се в малко след гр. Поморие, посока Несебър; с. Порой, както и в административната сграда на Държавно ловно стопанство „Несебър“-гр. Несебър, ул. „Дюни“ № 21.