Всяка година хиляди Коледни елхи се пренасят в българските домове, но за съжаление само малка част от тях са наистина живи. Ние искаме да предложим алтернатива на морално остарелите отсечени и пластмасови дървета и за наша радост забелязваме тенденцията, че все повече хора споделят философията ни към живите дръвчета. Живата коледна елха е живо дръвче, което може да изкара един или повече щастливи празници във Вашия дом, след което да продължи живота си като част от озеленяването на терасата Ви, обратно сред природата в Коледния парк или да се засади във Вашия двор, в двора на училище, в парка, планината и др.
Нашите Коледни елхи са отгледани по специален начин, който увеличава значително шансовете да бъдат отгледани успешно вкъщи и след време трайно засадени.

Коледни елхи от устойчиво отглеждане

Нашите коледни елхи се отглеждат в екологична хармония с местната флора и фауна. Когато се грижим за нашите култури от коледни елхи, ние отдаваме голямо значение на опазването на екологичното местообитание, което елхите предлагат за много видове птици и насекоми.

Темата за устойчивото отглеждане на елха / коледно дърво естествено играе важна роля за нас. Когато се грижим за нашите градини от коледни елхи, ние се уверяваме, че се намесваме възможно най-внимателно в екологичното местообитание.

Защото нашите разсадници за коледни елхи предлагат зони за защита и размножаване на много видове птици и насекоми през пролетта. С нашите живи коледни елхи в саксии, ние поставяме допълнителни акценти по отношение на устойчивостта.

Искате ли да научите повече за нашите коледни елхи? Ще се радваме да ви предложим личен съвет за покупка на коледно дърво: На телефон +359887548817 ще отговорим на всички ваши въпроси относно вашето коледно дърво.